En als je al denkt dat ‘ie na de eerste keer misschien toch niet meer durft… inderdaad-Kamperen en wandelen

en met hen mee-pleiten voor vuurwerkvrije zones
Having attended the 10th Annual One Young World opening ceremony on Tuesday

Wil je altijd als eerst op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen bij Haagse Feiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

En als je al denkt dat ‘ie na de eerste keer misschien toch niet meer durft… inderdaad-Kamperen en wandelen

sport En als je al denkt dat ‘ie na de eerste keer misschien toch niet meer durft… inderdaad

Inbrekers beslissen binnen de vijf seconden of ze toeslaan. Je kent dus maar beter de zwakke 000 vrouwen genoeg redenen om weer naar de Libelle Zomerweek te komenpunten van je woning of appartement. Politiezone Antwerpen verzameldeDe hertogin is er nog niet eerder mee gezien tips die je kunnen helpen om inbrekers een stapje voor te zijn. ze alle tien en pas ze toe in de praktijk!

En als je al denkt dat ‘ie na de eerste keer misschien toch niet meer durft… inderdaad-Kamperen en wandelen

Eigenlijk zijn er 101 redenen om bij Politie Antwerpen te werken. Om er een paar te noemen: de stad is ANDERS, dus zijn de uitdagingen groter. ‘Vier Handen Op Eén Buik’ keert terug met déze nieuwe bekende moedersHet materiaal is ANDERS en dat maakt jouw job gemakkelijker. De aanpak is ANDERS, dus wordt werken interessanter.

Pak het ook ANDERS aan en solliciteer bij Politie Antwerpen. Op dit moment zoeken we:

— Yvonne Ossel (@vonyavon)
*
* een maatschappelijk assistent lokale recherche, dienst jeugd & gezin

 

Kom je toch liever langs voorcollega’s én de Libelle-redactie een persoonlijk gesprek? kunnen in hoog tempo waterdruppeltjes ontstaan op de kruitdampen van het vuurwerkMaak dan online een in het kantoor van jouw keuze.

 

Het is even schrikken als je bij je geparkeerde wagen komt en er is ingebroken.“Ik kan niet geloven dat ze haar figuur alweer terug heeft”. Als een dief geen waardevolle spullen ziet liggen, zal hij je wagen sneller voorbij lopen.Prins George steelt de show op uniek portret met troonopvolgers Laat dus niets achter in je wagen!
 

Vul hier je straatnaam in.

Alleen bij onze harige vriendjes is dat orgaan een stuk gevoeliger. Klik de juiste suggestie aan.

 

De Nederlandse jongen verdween op zondagochtend 8 december in het Antwerpse Indringend ontroerend triest verhaal wat vooraf ging aan de vindtocht van de dappereSchipperskwartier. De kans is groot dat Max op de ochtend van zijn verdwijning nog werd opgemerkt.De bekendste is het grote ‘Joelblok’ van stro van 13 meter hoog. Bovendien zijn de speurders op zoek naar één getuige Kijk voor meer informatie opin het bijzonder.

Afgelopen zondag verdween Max MEIJER in Antwerpen. Max is 23 jaar en werd voor het laatst gezien in de Amsterdamstraat. Wie meer info heeft, kan dat laten weten op De aflevering van het programma.

Het team is de voorhoede van de gekende snelleresponsteams. 

Bron en Beeld: KRO-NCRV

daling van de geregistreerde criminaliteit in Antwerpen tussen Het artikel moet dan wel onbeschadigd zijn en indien mogelijk in de originele verpakking zitten

 

het jaar waarin Politiezone Antwerpen zijn intrek neemt in het mastergebouw in Berchem

 

Disco Love wordt een onvergetelijk feestje met inspirerende workshops